Jul utan djur

HemMatOm
Mat > Janssons

Janssons

Photograph of Fiskvännens frestelse
Fiskvännens frestelse

Att tartex är gott på smörgås vet förmodligen varenda vegan, men lika många kanske inte har koll på att det passar perfekt i gratäng!

Photograph of Janssons frestelse med tångcaviar
Janssons frestelse med tångcaviar

Många veganer har ätit och förundrats över tångcaviar, men inte lika många vet att det passar perfekt i Janssons frestelse!

Photograph of Janssons frestelse
Janssons frestelse

Ett måste på julbordet! Gröna oliver och kapris ger en fantastisk sälta för ett perfekt resultat.

Photograph of Vegetarisk Janssons frestelse
Vegetarisk Janssons frestelse

Krispig yta, krämig och god inuti, och med soltorkade tomater istället för ansjovis. Låter inte det hur bra som helst?

Photograph of Janssons frestelse med julkryddor
Janssons frestelse med julkryddor

Janssons frestelse är en riktig julklassiker. Ta rätten till nästa nivå med dessa julkryddor, för en gratäng som smakar lika julig som den känns!

Projektet Jul utan djur drivs av David Hallberg Jönsson. Alla recept och bilder tillhör sina respektive upphovspersoner.

Kontakt: d@vidhallberg.se