Jag som har byggt den här sajten heter David, men recepten kommer från massor av olika, fantastiska människor. Ett stort tack till alla som har låtit mig låna recept! Besök gärna deras sidor för fler recept:

Stort tack också till podcasten Veganprat som, förutom att vara allmänt grym, gav den ursprungliga inspirationen till denna sajt!

Om du vill fortsätta göra gott för djuren och miljön även efter jul, eller bara är nyfiken på hur veganlivet är, rekommenderas Den stora veganutmaningen som samlar många tips, recept och information för personer som nyligen blivit veganer eller funderar på att bli det. Det finns också många Facebookgrupper som samlar människor som vill prata om veganism eller inspireras av vad andra äter. Ett exempel är Bara lite jävla inspiration (om vegansk mat) som rätt och slätt samlar "tips och idéer på god, vegansk mat" (utan några andra krav än just att det ska vara veganskt) och som är väldigt bra.

Om du vill lära dig mer om djurrätt eller vad veganism faktiskt innebär rekommenderas Djurens Rätts faktaarkiv där det går att hitta information om det mesta. Vill du lära dig mer om hur det går till i djurindustrin rekommenderas Djurrättsalliansens fantastiska projekt Djurfabriken.